Alkoholittomat oluet

Lajitelmat

Tästä löydät alkoholittomien oluiden lajitelmia. Valitse makusi mukainen setti, ja löydä oma suosikkisi! Uudistamme lajitelmia sitä mukaa, kun uusia oluita saapuu valikoimaamme.

Kehrwieder

Hampurista merelle lähteneille seiloreille toivotettiin “Kehr wieder”, eli vapaasti suomennettuna “palaa takaisin”.

Samalla tapaa pienpanimo Kehrwieder lähti maailmalle, pysähtyi Karibialla, ja lopulta palasi takaisin Hampuriin. Mukanaan Kehrwieder toi tietotaidon maailmalla mainetta ja kunniaa keränneiden oluiden panemiseen. Nyt osa oluista on saatavilla myös täällä Suomessa!

Vandestreek

Vandestreek on pienpanimo Utrechtista, Hollannista. Sen perustaneet veljekset, Sander ja Ronald, panevat olutta rakkaudesta lajiin.

Van de Streekin veljesten mukaan oluen paneminen on taidemuoto, mikä näkyy oluen jokaisessa aspektissa.

Nittenauer

Nittenauerin tarina alkaa jo vuodesta 1762 panimon aloittaessa toimintansa. Ajan saatossa olutvalikoima on kasvanut tavallisista oluista kattamaan myös suuren määrän erikoisoluita, joista alkoholittomat näette tässä!

Õllenaut

Õllenaut on virolainen pienpanimo, jonka oluet ovat valmistettu paikallisista ainesosista. Ainutlaatuiset oluet, joilla on edukseen erottuva maku ja vahva luonne.

Lucky Saint

Lucky Saint on lager, joka ei tingi mausta. Pitkään kestänyt tutkimus ja tuotekehitys tuotti tuloksena lagerin, joka on kerännyt mainetta ympäri maailmaa!

Biere Des Amis

Biere Des Amis – olut ystävälle. Brasserie Des Légendes – panimossa valmistettu alkoholiton lager. 100% belgialaisista raaka-aineista.

Uwe

Uwe on Saksan ensimmäinen artisaaniolutbrändi, joka panee pelkästään alkoholittomia oluita.

Oluet ovat pantu samalla intohimolla kuin alkoholipitoiset juomat muilta panimoilta. Tuloksena ovat oluet, joita voi juoda itsevarmuudella.

Svaneke

Svaneke on tanskalainen pienpanimo, joka on tunnettu oluiden autenttisesta mausta, kestävistä tuotantotavoista, ja laajasta valikoimasta artisaanioluita. Svaneke tiivistääkin menestyksen ytimen viiteen raaka-aineeseen: mallas, humalat, vesi, hiiva ja tärkeimpänä, aika.