Lyre’s Italian Highball -setti

59,90

Lyre’s Italian Sprtizillä, ensiluokkaisella tonicilla ja soodavedellä saat luotua terveellisemmän version spritzistä. Yhdestä setistä saat 11 tarjoiluannosta (annoskoko 150ml).

Yksi Lyre’s Italian Highball -setti sisältää:

  • 1x Lyre’s Italian Spritz (700ml)
  • 12x Cortese Pure Tonic (200ml)
Osta tämä tuote ja ansaitse 120 Pistettä!

Myydään 700ml ja 200ml lasipulloissa.

Myydään 700ml lasipulloissa. Soveltuu vegaaneille, gluteeniton.

Tuottaja ja alkuperämaa Lyre's, Iso-Britannia
Alkoholipitoisuus 0,2 - 0,3%
Ainesosat Vesi; sokerisiirappi; luonnollisia makuja; väriaine (E110, E122); fosforihappo; säilöntäaine: kaliumsorbaatti.
Ravintosisältö (100ml) Energia 350kJ / 83,7kcal; rasva 0g; hiilihydraatit 20g, joista sokereita 20g; proteiini 0g; suola 5mg.

Cortese Pure Tonic on nimetty sen puhtauden mukaan. Se sisältää vain vettä, mineraaleja, sokeria ja aitoa, luonnollista kiniiniä. Italialainen, sammuttaa janon, täydellinen juomasekoituksiin tai sellaisenaan! Myydään 200ml lasipulloissa.

Tuottaja ja alkuperämaa Bevande Futuriste, Italia
Ainesosat Vesi; sokeri; hiilidioksidi; sitruunahappo; kiinankuoriuute (0,1%); luonnollisia aromeja. Sisältää kiinankuoressa luonnollisesti esiintyvää kiniiniä.
Ravintosisältö (100ml) Energia 158kJ / 37kcal; rasva 0g, josta tyydyttyneitä 0g; hiilihydraatit 8,9g, joista sokereita 8,9g; proteiini 0g; suola 0g.

Reseptit

Lyre’s Italian Highball

The Sonic spritz is an effervescence sensation. Combining the bubbles of tonic and soda to bring to life the Lyre’s Italian Spritz as a tastier and healthier version of a spritz – Lyre’s

Yhteen tarjoiluannokseen Lyre’s Italian Highpassia tarvitset:

  • 60ml Lyre’s Italian Spritz
  • 60ml premium tonic vesi
  • 30ml premium soodavesi

Rakenna jäiden päälle korkeaan lasiin ja sekoita. Koristele appelsiiniviipaleella.

Lyre's

Lyre’s-tisleet syntyivät kutsumuksesta tehdä mahdottomasta mahdollista – antaa sinulle vaihtoehto juoda juomasi juuri niin kuin itse haluat. Lyre’s ei ole pelkästään vaihtoehto heille, jotka eivät halua kuluttaa alkoholia, vaan se takaa kaikille iltamien riemun ja ilon.

Lyresin kanssa saat päättää itse, sekoitatko drinkistäsi kokonaan vai osittain alkoholittoman. Laajan valikoiman avulla loihdit lähes minkä tahansa klassikkodrinkin!

Tisleet ovat tehty saman makuisiksi kuin ne tisleet, joille ne osoittavat kunniaa. Juomien lähteenä ovat luonnonmukaiset esanssit, tiivisteet ja tisleet eri puolilta maailmaa. Lyre’s on yksinkertaisesti paras lajitelma tisleitä, joita maailma on koskaan nähnyt.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyre’s Italian Highball -setti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *