Oktoberfest on oluiden juhlaa!

Maailman suurin olutfestivaali, Oktoberfest, on jo kulman takana!

Oktoberfest järjestetään vuosittain Saksan Münchenissa, tänä vuonna jo 188. kertaa! Festivaalin kunniaksi myös me haluamme juhlistaa saksalaisia oluita. Olemme laatineet ainutlaatuisen Oktoberfest-lajitelman, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan!

Lisäksi haluamme lyhyesti esitellä saksalaiset pienpanimot, joiden oluita löydät myös meiltä:

Kehrwieder

Kehrwieder on pienpanimo Hampurista.

Hampurin satamasta lähteville laivoille toivotettiin “Kehrwieder!” eli “palaa takaisin”. Panimo matkasi Karibialle oppimaan oluen panemisen jalon taidon, ja palasi mukanaan liuta uusia oppeja. Kotisatamaan Kehrwiederin väki palasi vuonna 2011, ja siitä lähtien oluita on pantu itse rakennetulla panimolla.

Kehrwieder pitää käsityötä suuressa arvossa. Koko panimoa pyöritetään käsin, sillä mikään ei ole automatisoitua.

Brauhaus Nittenau

Panimo mainittiin historian kirjoissa ensimmäisen kerran jo vuonna 1762. Brauhaus Nittenau Josef Jakob -nimellä se on toiminut vuodesta 1996.

Perinteisiä tapoja panna olutta on tehostettu modernilla teknologialla, ja panimosta onkin luotu ideaali paikka luovalle työlle, joka mahdollistaa uusien olutinnovaatioiden kehittämisen.

Trumer Freispiel

Trumer Freispiel on yksityinen panimo, jolla on yli 400 vuoden mittainen historia! Panimo sijaitsee Itävallan Salzburgissa, ja on ollut siellä jo vuodesta 1601.

Panimon on omistanut Siglin perhe jo vuodesta 1775. Toimintaa pyörittää nyt jo 8. sukupolvi!

Panimon lippulaivaolut on saksalaistyylinen Trumer Pils, joka on aiemmin palkittu parhaana saksalaistyylisenä pilsnerinä World Beer Cupissa sekä European Beer Star -kilpailussa.

Oktoberfest-lajitelmat

Osallistu rientoihin kotoasi! Oktoberfest-lajitelman avulla nautit parhaista alkoholittomista saksalaisista ja saksalaistyylisistä oluista. Tarjoamme sekä kuuden ja kahdentoista pullon pakkauksia, valitse vain mieleisesi!

Juhlan kunniaksi hinnoittelimme lajitelmat tavallista halvemmaksi. Tiesitkö, että ensimmäinen Oktoberfest järjestettiin vuonna 1810? Tämä symbolinen luku näkyy myös 6-packin hintalapussa.

Lajitelmat ovat saatavilla vain rajoitetun ajan!